Publicitate și promovare

Comunicare in sanatate SRL oferă o gamă completă de soluții de marketing pentru a vă ajuta să vă conectați cu factorii de decizie și influenții din domeniul dvs. de expertiză. Echipa noastră de vânzări va lucra cu dvs. pentru a dezvolta o abordare de marketing integrativă care să ofere impactul maxim pentru produsul dvs. în rândul unei audiențe extrem de direcționate și angajate.

Fiind o companie axata pe comunicarea in sanatate, editarea si tiparire revistelor de profil, avem flexibilitatea și gândirea pentru a vă oferi soluții personalizate in vederea promovarii serviciilor si produselor dvs

Prin intermediul strategiilor noastre de marketing puteți fi sigur că un anunț pentru produsele și serviciile dvs. va ajunge la publicul țintă, găsindu-vă astfel noi clienți, noi surse de venit și noi piețe.Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail promovare@rjd.ro în vederea personalizării ofertei în funcție de serviciile și produsele pe care dvs doriți să le promovați.